Vissza Igénybejelentés

Tisztelt Előfizetőink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 4 hónapja biztosítjuk az ingyenes internetet Önerőből a középiskolai diákok háztartásának, de eddig semmilyen jelzés nem érkezett sehonnan hogy az így kieső bevételünket kompenzálja-e valaki. Eddig bírtuk.

Azt tudni kell hogy ingyen nincs semmi. A boltok is tönkremennének, ha ingyen adnák a pékektől drága pénzen beszerzett kenyeret.
Ugyanígy nekünk sem kellene már a jövő évben szolgáltatnunk, ha az Önök befizetéseinek hiánya miatt nem fizetnénk ki a nagykereskedelmi partnerünknek a bejövő internet díját, évente esedékes 1.000.000 Ft-os oszlopbérleti díjat, az elkövetkező 2 évre csak a számlázási programért fizetendő 1.800.000 Ft-ot, a villanyszámláinkat, a kollégák fizetését, annak járulékát, meg a további kismillió költséget.

Felelősen gondolkodva, nem veszélyeztethetjük cégünk működését. Amíg valamelyik hivatal vagy hatóság nem tájékoztat minket is a terveikről, addig mi nem tudunk ingyen netet adni.

Valamint a jogalkotó is bebiztosította, hogy net tudjunk -sok más szolgáltatóval egyetemben- ingyen netet adni:
_(4) * Az 1. § (1) bekezdése szerinti kedvezmény jóváírása a (3) bekezdés szerinti számla kibocsátását követően nem érvényesíthető
1-én kész voltak az 1. negyedéves, ezzel együtt a márciusi számlák, a törvény 6-án jelent meg.

Köszönettel: Csille Zsolt
C-S-Kábel TV Kft
mobil:06-30-912-6710